Commissies

Commissies

Kampcommissie

Elk jaar organiseren wij als kampcommissie (KC) in de zomer een kamp waarbij we ervoor zorgen dat iedereen een onvergetelijke week heeft met heel veel verschillende activiteiten. Zo’n kamp vraagt een aantal voorbereidingen en hier komen onder andere de volgende zaken bij kijken.

Thema
Elk jaar staat het kamp in het teken van een ander thema. De commissie brainstormt hierover en kiest uiteindelijk een thema. Vorig jaar was het bijvoorbeeld Superhelden vs. Slechteriken en voor het kamp van 2018 is er ook weer een leuk thema gekozen.

Activiteiten
Tijdens het kamp staan er altijd diverse activiteiten op het programma, zoals bijvoorbeeld een dropping, zwemmen, een bonte avond en nog veel meer andere leuke spelletjes. Deze activiteiten worden onder andere bedacht aan de hand van het gekozen thema en er worden verschillende groepsindelingen gemaakt.

Leiding
Een kamp kan natuurlijk niet zonder leiding worden gehouden. Er wordt voor gezorgd dat er genoeg enthousiaste mensen meegaan als leiding, die ervoor zorgen dat de kampgangers een leuke en gezellige week hebben.

Er komen daarnaast nog veel meer taken kijken bij het organiseren van een kamp, zoals bijvoorbeeld het regelen van een geschikte locatie, het inventariseren van hoeveel kinderen er mee gaan en ervoor zorgen dat alles binnen budget blijft. Alles om ervoor te zorgen dat iedereen een onvergetelijke week heeft.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00 - 20:30
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 13:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Binnenkort

Club van 50

16 Leden

/20 Leden

875,00

/ € 1 000,00

Deze actie loopt nog 46 dagen