Vrienden van GKV - update oktober 2023

Op 10 oktober is er weer overleg geweest. Huub heeft zich aangesloten bij het overleg. Maykel doet een stapje terug, maar blijft er wel bij betrokken.

Het doel van de donaties van het vorig seizoen was het opfleuren van het terras middels planten en verrijdbare bloembakken. En deze komen er! Op vrijdag 27 oktober gaan Nicole, Huub en ik achter de planten en de bloembakken aan. We zijn benieuwd! En aangezien de bloembakken verrijdbaar zijn, komen ze tijdens het zaalseizoen in de kantine te staan. Dit is al een klein beginnetje voor het nieuwe seizoen. We moesten natuurlijk een nieuw doel bepalen voor dit seizoen. En dat wordt een bijdrage voor het nieuwe interieur in het nieuwe clubhuis. Hoe leuk is het, dat er dan een bord komt met Mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van G.K.V.

Het bestand is ook verhuisd. Huub heeft het nu onder zijn beheer. Alle info wordt via hem verstuurd. En nu maar hopen dat iedereen de 50 euro wil overmaken. Alhoewel er hard gewerkt wordt om er een automatische incasso van te maken. Het zou zo mooi zijn als we de € 1000 van afgelopen jaar zouden overschrijden.

Wat het archief betreft, scannen Huub en Nicole nog steeds. Nicole heeft het archief onder haar beheer. De bedoeling is dat ze regelmatig stukjes op de site plaatst over hoe de stand van zaken is.

Volgende maand is er weer overleg. En dan praten we ook over hoe we de Vrienden van G.K.V. gaan bedanken. Mocht iemand nog een leuk idee hebben, dan staan we er altijd voor open. Als het goed is, hebben de Vrienden een factuur ontvangen. Mocht dat niet zo zijn en ben je nog geen Vriend maar wil je dat wel worden, dan kan er gedoneerd worden op:

NL09 INGB 0000 203752

t.n.v. Gymnasiasten Korfbal Vereniging te Den Haag

o.v.v uw naam (Vrienden van G.K.V.)

Alvast ontzettend bedankt allemaal voor de donatie. En wij zien elkaar ongetwijfeld heel gauw. Tot dan.

 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie is afgelopen

Categorieën