Vrienden van GKV - update december 2023

Op donderdag 30 november hebben wij weer overleg gehad. Huub (secretaris), Nicole (archief) en Guus (Vrienden van G.K.V.) waren aanwezig. 
Allereerst werd de stand van zaken besproken. Er zijn 23 mogelijke Vrienden van G.K.V. Geweldig! Huub heeft het bestand opgeschoond en oude mailadressen eruit gehaald. Ook de mensen die geen Vriend meer willen zijn, krijgen geen informatie meer. Op de site krijgen de Vrienden van G.K.V. een heel eigen pagina. Daarop staan dan de laatste nieuwtjes en de uitnodigingen. Voor het komend jaar zijn dat sowieso de "hapjes en drankjes", speciaal voor de donateurs, en de uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie op 7 januari. 
 
Ook het Archief is besproken. Nicole heeft deze onder haar beheer. Ze komt al scannend allerlei leuke nieuwtjes tegen. En deze komen nu ook op een aparte pagina. Zo kwam ons clublied boven water. Hartstikke leuk! En nu de muziek nog.
 
Dit verslag is het laatste dit jaar. Het komend jaar proberen we iedereen weer op de hoogte te brengen van de stand van zaken omtrent Vrienden van G.K.V. en het Archief. We wensen iedereen dan ook hele fijne dagen en we zien elkaar ongetwijfeld op 7 januari bij de Nieuwjaarsborrel.
 

NL09 INGB 0000 203752
t.n.v. Gymnasiasten Korfbal Vereniging te Den Haag
o.v.v uw naam (Vrienden van G.K.V.)

 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
12:00 - 17:00

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 119 dagen

Categorieën