Informatie seizoen 2020-2021

Door het Coronavirus komen we dit seizoen niet meer aan (competitie)korfbal toe. Wij hebben echter goede hoop dat de voorbereiding voor het seizoen 2020-2021 in augustus kan beginnen. De TC heeft weer de handen vol aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, waar de teamindeling een belangrijk onderdeel van is. Uiteraard hopen wij van harte, dat jullie ook na deze moeilijke periode allemaal lid zullen blijven. Wij hadden met alle spelers individuele gesprekken willen voeren over het verloop van het afgelopen seizoen en om alvast vooruit te blikken naar het volgende seizoen. Helaas hebben niet al deze gesprekken plaats kunnen vinden in verband met Corona. Mogelijk wordt je nog wel door de TC of door je eigen trainer benaderd voor een (telefonisch of online) gesprekje. De TC streeft er naar om deze maand nog met een concept teamindeling te komen. 

Mocht je onverhoopt toch twijfelen om je lidmaatschap op te zeggen, dan willen wij je vragen om contact op te nemen met de TC. Je kunt bij ons terecht voor vragen, onduidelijkheden of suggesties. Je kunt de TC bereiken via tc@gkvdenhaag.nl of door een van de leden van de TC individueel te benaderen. Je kan de telefoonnummers van de TC leden opvragen via de mail. Indien je je lidmaatschap echt wilt beëindigen kun je via https://gkvdenhaag.nl/leden/opzeggen lezen hoe je dit doet en voor wanneer dit gedaan moet zijn. 

Namens de TC wens ik jullie allemaal fijne paasdagen toe. Hopelijk zien we elkaar de komende tijd toch weer eens op het veld. Tot dan: houdt afstand, blijf gezond en let op elkaar!

De TC,

Nick de Boer, Mathijs en Marleen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

12   jun
07   jul

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 64 dagen

Categorieën