Doneer-actie een groot succes!

De doneer-actie waarbij leden en supporters van GKV frisdrank en chocolade doneerde aan het Leger des Heils was op meerdere fronten een succes! Niet alleen hebben wij als GKV laten zien dat we klaarstaan voor onze medemens, ook hebben wij een voorbeeld getoond voor andere sportverenigingen.

dinsdag, 21 april 2020


Het begon als een ludiek idee om de voorraad niet weg te hoeven gooien. I.s.m. Stichting Present Den Haag is er een campagne opgezet. Op dinsdag 7 april zijn Iris (barcommissie) en Maykel (sponsorcommissie) samen met Malou van Stichting Present Den Haag naar een kantoor van het Leger des Heils gereden. De kofferbak lag vol met blikjes en flessen frisdrank en repen chocolade. Er zijn in totaal 267 items door de leden en supporters van GKV gedoneerd. Daarnaast had Malou 100 plantjes die gedoneerd zijn door de EO en 20 legpuzzels en een tas vol met Donald Ducks die weer waren gedoneerd door particulieren. De frisdrank en chocolade zijn door hulpverleners van het Leger des Heils aan huis bezorgd bij de cliënten.

De actie bleef niet helemaal onopgemerkt. Ook de gemeente heeft van onze actie gehoord en gebruikt als voorbeeld van hoe buigzaam Haagse sportverenigingen kunnen zijn in moeilijke tijden. We hebben begrepen dat de actie is meegenomen in een interne briefing.

Wij zijn niet alleen dankbaar dit gedaan te kunnen hebben, maar vooral ook trots op onze leden en supporters. #DitIsOokGKV

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00 - 20:30
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 13:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Categorieën