Wil jij kamp sponseren?!

Over een paar weken is het zover en gaan we op kamp! Elk jaar een groot succes. Een kamp vol plezier, lachen, sportiviteit en heel veel spelletjes. Het afgelopen kamp liepen de kinderen het gehele kamp in dezelfde blauwe shirtjes, de kampshirtjes! Met heel veel dank aan onze sponsoren van afgelopen jaar die de shirtjes mogelijk hebben gemaakt!

   

Zelfs als kamp is afgelopen zijn de shirtjes populair. Op trainingen, tijdens gym en in de sportschool worden deze shirtjes met trots gedragen. Niet alleen deze blauwe van afgelopen jaar, maar ook nog van de jaren ervoor.

Dit laat zien hoe populair de shirtjes zijn en hoe groot onderdeel van het kamp.

Daarom zijn wij op naar sponsoren die ook dit jaar de shirtjes willen sponsoren, zodat de kinderen en leiding weer kunnen schitteren in nieuwe kampshirtjes!

Niet alleen zoeken wij sponsoren voor de shirtjes, maar ook voor leuke activiteiten, zoals het lasergame vorige jaar. Ook dit was een groot succes dankzij de sponsoren!

Wil je iets sponseren van het kamp? Alles mag en alles is welkom! Stuur dan een berichtje naar Charlotte Kooper of spreek haar aan op het veld.

Samen zorgen we weer voor een super kamp!

 

 

 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 8 dagen

Categorieën