GKV 2 in de zesde versnelling

De tweede ronde. GKV 2 had al een wedstrijd gewonnen. Het team wist dat het sterk uit de rust wilden komen, dynamischer spel wilde spelen en al van het 2e van Fiducia had gewonnen in de voorbereiding.

Geschreven door Abdelali Tamriuat op zondag, 15 september 2019

Niks aan de hand? Zeker wel! Allereerst moest er dus gewoon om 11 uur 's ochtends verzameld worden. Te vroeg voor iemand uit het team. Misschien was ik dat zelf... wie weet. Ook was het een pokkeneind rijden naar Vleuten. En dan het volgende: Na een goede voorbereiding en warming-up kwam de voorzitter van Fiducia naar ons toe. "Jongens, jullie gaan op het grote veld spelen.". Ik schrok me dood. Het was gevoelsmatig groter dan twee voetbalvelden naast elkaar. Ach ja, genoeg hierover. Nu de wedstrijd.

Na een leuk eerste deel van de wedstrijd nam Fiducia een time-out. Gek genoeg waren de mannen en vrouwen van GKV niet tevreden. We wilden meer. En zo geschiedde GKV ging in de zesde versnelling. Duels werden harder aangegaan, de druk werd omhooggegooid en aanvallend ging het tempo omhoog. Het spelletje was voor velen op de bank (spelers van het eerste) niet verrassend. Verrassender was het dat een jonge, gretige, maar toch doorgaans luie speler op dit grote veld ineens wél ging rennen. Wat doe jij telkens bij de middellijn? Een vraag die hij zichzelf ook stelde. Dat biedt perspectief voor de toekomst.

Dan die o zo gehate pauze. Kritische puntjes werden verlicht door de heren Schols en de heer. En nu? Nu nog de uitvoering. Waar het vorige week na rust zo inkakte, was het vandaag helemaal anders. We denderden over de tegenstanders heen. Met mooi spel en Sandy die haar schot weer heeft gevonden (circa één wedstrijd gezocht) waren we niet te houden. Fleur nam eemt een paar doorloopjes alsof ze op zondag aan het wandelen was... man, man, man. Wat een snelheid.

Volgende week komt KVA op bezoek. Kunnen de spelers van GKV deze flow vasthouden? Komt het zien! Om 17:00 uur aan de Bezuidenhoutseweg.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 93 dagen

Categorieën