In de opruiming - archief / club van 50

Op zaterdag 15 september kwamen Steven en ik op het onzalige idee om het oude redactiehok eens op te ruimen. Wat een puinhoop!!!!!!!! Iedereen gooit zijn troep er maar neer en niemand ruimt op.

Voor de goede orde : het is geen rommelhok, hoogstens om je spullen netjes op te ruimen. Waarom deden we dit? Gewoon, omdat we met het archief bezig zijn. Vorige week hebben Peter en ik weer spullen uitgezocht en konden het amper opruimen zonder stormbaanervaring. En aangezien HSV op zaterdag 22 september zijn reünie had en wij, als GKV,  ook wat uit het archief wilden neerzetten, moesten we er wel bij kunnen komen. Gelukkig is nu alle troep opgeruimd en kun je erbij, zonder je nek te breken. Laten we dat alsjeblieft ook zo houden.
Dat brengt me bij het volgende : Steven en Peter zijn druk bezig om voorbereidingen te treffen om het archief te digitaliseren. De mensen die mee willen doen, hebben inmiddels een mail gekregen en worden binnenkort uitgenodigd voor instructie. Er hebben zich weer twee nieuwe mensen aangemeld, zodat het aantal op tien mensen komt. Alvast ontzettend bedankt. We hebben jullie heel erg nodig, want over drie jaar bestaat GKV 100 jaar en moet alles af zijn.
En over drie jaar moeten ook de doelstellingen van de club van 50 gerealiseerd zijn : tassen, scorebord en opknappen van de kantine. Ik heb een aantal mails rondgestuurd en gelukkig al respons gekregen : Caroline,  Gunilla, Kevin, Steven, Erwin en ikzelf. Maar er moet nog meer bij. 30 donateurs is het streven. Binnenkort komt er ook nog een reclamebord van de club van 50 langs het veld. Dus doe allemaal mee.
Bedankt alvast.
Tot op het veld.

NL  09 INGB 0000 203752
tnv Gymnasiasten Korfbal Vereniging te Den Haag
ovv uw naam.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 17:30 - 20:30
Donderdag Gesloten
Vrijdag 17:30 - 20:30
Zaterdag 13:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Categorieën