De club van 50 en het archief

Afgelopen zaterdag zijn Steven, Peter en ik weer bij elkaar geweest. Er was veel te bespreken. Het aantal donateurs van de club van 50 staat nog op 19, maar heeft wel, tot nu toe, 975 euro  in het laatje gebracht. Maar we willen toch echt meer donateurs erbij.

 Zo'n 30 donateurs aan het eind van het seizoen zou fantastisch zijn. En jullie worden niet vergeten. Het vorig jaar waren  jullie aan het eind van het seizoen uitgenodigd voor een hapje en een drankje, maar dat gaan we nu anders doen. Op een Super Saturday, als er heel veel teams thuis spelen, worden jullie uitgenodigd voor een Clubborrel. Zodra het veldprogramma bekend is, horen jullie meer van mij.

En nu het archief. Peter heeft er al een uitgebreid stuk over geschreven. Maar er is meer. Dit jaar komt er een boekje uit over 100 jaar korfbal in Den Haag. Dat moet aan het eind van het jaar klaar zijn. Maar afgelopen maandag ,toen de verenigingen weer bij elkaar kwamen, bleek, dat er zoveel verhalen zijn. Daarom komt er volgend jaar weer een boekje uit met verhalen, die nog niet verteld zijn. Een fantastische collectie Haagse Korfbalverhalen moet het gaan worden. Voor GKV komt het allemaal heel goed uit. Met Flip Koerselman had ik al contact gehad en hij bracht prachtige fotoboeken met foto's van GKV ers in oorlogstijd.  Heel leuk om te zien. Ook Joyce van Hoogen (van Aller) had prachtige fotoboeken met foto's van veel GKV ers, waaronder veel familie.

En wat ook heel fijn is,  is dat zij zich ook aangemeld heeft om te helpen met het digitaliseren.  Hartstikke fijn! Zo komen we tot een groepje, dat wil beginnen : Martin de Korte, Bob en Ludy van Heyst, Joyce van Hoogen en Charlotte. En van het geld van de club van 50 worden twee (goedkope) scanners  gekocht, zodat iedereen kan helpen. Vantevoren willen we deze groep uitnodigen om uit te leggen, wat precies de bedoeling is. Zo kunnen we centraal starten. 

Aan het begin van de veldcompetitie zullen we deze groep en iedereen die mee wil doen, uitnodigen. Peter heeft al een stuk geschreven over wat precies de bedoeling is. Ik hoop op heel veel hulp en heel veel donateurs voor de club van 50. Over vier jaar bestaat GKV 100 jaar en dan moet alles klaar zijn. GKV rekent op jullie.
NL 09 INGB 0000 2037 52
tnv Gymnasiasten Korfbal Vereniging te Den Haag
ovv uw naam

Guus.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00 - 20:30
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 13:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Categorieën