Club van 50 - update maart 2021

Zaterdag 13 maart hebben we  (Maykel [bestuur], Peter [archief], Anna [A.C.] en ik) weer overleg gehad. De teller van de Club van 50 staat nu op € 875!

Geschreven door Guus Staal-Lieshout op dinsdag, 16 maart 2021

Tijne Schols is erbij gekomen. Op de site staat het overzicht met alle donateurs. Er zijn veel mogelijkheden om te doneren. Je kunt het als team, vriendenkring of als familie doen.  €50,- is best veel geld, vandaar de vele mogelijkheden om je club wat extra te ondersteunen. En al dat geld gaat naar het jubileum. Want GKV bestaat dit jaar 100 jaar. En dat wordt gevierd.

Op 11 september gaan we van start. Dan is de eerste competitiedag thuis. Alle evenementen zullen vanaf die datum in het teken van het jubileum staan. Er wordt gewerkt  aan een kalender, waarop alle evenementen vermeld staan. Zo ook onze tentoonstelling. Die zetten we tussen de kerst en oud en nieuw in elkaar. Want op 9 januari zal er een nieuwjaarsreceptie / reünie zijn voor alle leden, oud-leden en iedereen die GKV een warm hart toedraagt. En dan is het superleuk om de geschiedenis van GKV te kunnen bewonderen. Dus heb je nog GKV-memorablia en wil je ervan af, dan kun je ze nu aan GKV doneren. Zelf heb ik nog heel veel GKV-bekers uit een ver GKV-verleden. En ook die worden aan GKV geschonken.

Wat we na afloop met alles gaan doen, is nog niet zeker. Wij staan open voor alle opties. Op 24 april komen we weer met meer nieuws van de A.C. en meer nieuws hoe het e.e.a. eruit gaat zien, hopelijk in de kantine, bij elkaar.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00 - 20:30
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 13:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Binnenkort

Categorieën