Club van 50 - update december 2019

Op 14 december kwamen wij weer bij elkaar. Onder meer de club van 50 en het jubileum waren de gespreksonderwerpen. Het gaat gestaag de goede kant op met de club van 50. Er zijn al 16 donateurs met een totaal bedrag van €800,-.

Het geld zal gebruikt worden voor het opknappen van de kantine en het jubileum. Ontzettend bedankt allemaal!!!!! We hebben gesproken over meer naamsbekendheid. Hoe kunnen we de Club van 50 meer onder de aandacht brengen. Sociale media is een middel;  ook het reclamebord trekt de aandacht en ik houd iedereen, middels de site, op de hoogte. Andere ideeën zijn natuurlijk van harte welkom. Want 30 donateurs aan het eind van het seizoen zou fantastisch zijn. Maar we beginnen het nieuwe jaar bij het begin: de NIEUWJAARSRECEPTIE. Daarvoor is iedereen van harte uitgenodigd, zowel leden als donateurs. Deze is op 5 JANUARI vanaf 16.00 uur in de GKV KANTINE. Kom allemaal. Lekker kletsen, wat eten en drinken en proosten op het nieuwe jaar.
 
Niet direct gerelateerd aan de club van 50, maar wel interessant: na het grote succes van het uitbrengen van de eerste editie van het boek ‘Van ALO en Tims tot Mulder en Pams’ over de Haagse Korfbalhistorie is er nu ook de tweede editie, getiteld ‘Van Emma en Wals tot Coeland en VES’ beschikbaar. Beide boeken kosten 17,50 per stuk en zijn verkrijgbaar in de boekhandel. Rechtstreeks bestellen bij de uitgeverij kan ook, kijk in de Webshop van www.nscboeken.nl. Heel leuk om de geschiedenis van alle korfbalclubs uit de Haagse Regio te lezen. Ik neem het boekje mee naar de receptie.
 
Ook het jubileum is ter sprake gekomen. De archiefcommissie zorgt dan voor een overzichtstentoonstelling in de kantine. Maar om alles goed te laten verlopen, moet er nog heel veel gedaan worden.
Maar eerst de nieuwjaarsreceptie op 5 januari. Dan zien we elkaar weer en praten we gewoon verder. 
 
Ik wens jullie dan ook allemaal
Hele fijne dagen, een goed uiteinde en tot de 5e.
Guus
 
NL 09 INGB 0000 203752 
tnv Gymnasiasten Korfbal Vereniging te Den Haag

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00 - 20:30
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 13:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Categorieën