Nieuws

Club van 50 - nieuw seizoen!

Zaterdag 5 september kwamen wij (Maykel, Peter en ik) weer bij elkaar.  De club van 50 werd besproken, het archief en ons aandeel in het jubileum.

Club van 50
Om meer donateurs te werven wordt ook op Facebook een oproep gedaan om 50 euro te doneren voor de club van 50. Verder zijn de donateurs van het afgelopen seizoen aangeschreven om weer te doneren. Ook hebben we gesproken over het doel van het geld. Dat wordt het jubileum, misschien jubileumshirts voor de selectie en een verfje voor de kantine. Aan het eind van het seizoen is er dan een hapje en een drankje voor alle donateurs. Dit kon dit jaar natuurlijk niet. Dit jaar heb ik een oproep aan de donateurs gedaan om mee te doen met het 21-toernooi. Ik vond het dan ook hartstikke leuk om een aantal mensen te zien, die ik al zo lang niet gezien had.  Dankzij de prima organisatie van de A.C. en het lekkere weer is het een geweldige dag geweest. Gunilla heeft me nog een mail gestuurd om iedereen te bedanken voor de heerlijke dag.
 
Archief
Het scannen van het archief vordert gestaag. Hierover meer in een apart artikel.
 
Jubileum
Ons aandeel voor het jubileum is een tentoonstelling in de kantine. Volgend jaar april spreken we hier verder over. Dan hebben we beter zicht op hoe de zaken er voor staan.
Op zaterdag 10 oktober komen we weer bij elkaar. 
 
 
NL INGB  0000 203752
tnv Gymnasiasten Korfbal Vereniging te Den Haag 
ovv uw naam.

Nieuwste taken

Geen taken gevonden

Categorieën