Club van 50... naar Club van 100 jaar?

We zijn weer, online, bij elkaar geweest op zaterdag 19 december. Natuurlijk zijn er weer een aantal zaken besproken. Maar het blijft gek, zo op afstand. Het is echt te hopen, dat we elkaar zo spoedig mogelijk in het echt weer kunnen zien.

De club van 50 was het eerste onderwerp. Het aantal donateurs is nog steeds hetzelfde.  Niet zo gek, als je bedenkt, dat we elkaar bijna een halfjaar niet gezien hebben. Toch hoop ik echt, dat het aantal omhoog gaat en dat de donateurs van het afgelopen seizoen weer willen doneren. Laat het voor iedereen een eerste goede daad in het nieuwe jaar zijn! Jullie weten het: het geld gaat voor een groot gedeelte naar het Jubileum. Een goed doel lijkt me!
Het tweede onderwerp was het archief. Peter coördineert het hele gebeuren. Maykel en Eric Hazelzet staan op de lijst om te scannen. Kort geleden gaven we jullie al een inkijkje in dit proces.
De nieuwjaarsreceptie kwam ook ter sprake. Deze stond gepland op 10 januari, maar zal op een alternatieve wijze plaats vinden. En dan nu het Jubileum. Dit komend jaar zal GKV op 6 december 100 jaar worden. We hebben dus een druk jaar voor de boeg. We onderzoeken de mogelijkheden om op de site een countdown te plaatsen, die aftelt tot het moment dat het zover is. In de planning heeft de Club Van 50/archiefcommissie ook haar taak. Wij zorgen ervoor, dat er aan het begin van seizoen 2021/2022 een heuse tentoonstelling in de kantine komt. De A.C. zorgt voor de verdere invulling van alle festiviteiten. En laten wij hen daarmee zoveel mogelijk helpen.
Op 23 januari spreken wij elkaar weer. Mochten jullie nog onderwerpen besproken willen hebben, laten jullie het mij dan weten?
Rest mij nog iedereen hele fijne feestdagen toe te wensen en een sportief, gezond en coronavrij 2021.
 
Guus.
guus.staal@hotmail.com
NL 09 INGB 0000 203752 
tnv Gymnasiasten Korfbal Vereniging te Den Haag
ovv uw naam
 
 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00 - 20:30
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 13:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Categorieën