Nieuws

Club van 50 en méér!

Afgelopen zaterdag hebben we weer vergaderd. Niet in de kantine of zo, maar online. En ik, als digibeet, vond het best spannend. Maar alles is goed gegaan. 

Het was nodig om elkaar weer te spreken en een aantal punten door te nemen. De Club van 50 was het eerste onderwerp. Gelukkig zijn er al een aantal donateurs, die GKV niet vergeten zijn. Bij elkaar staat de teller al op €475,-. Best iets om trots op te zijn. De namen zullen op de site te vinden zijn en aangevuld worden als er weer een donateur bij komt. Want GKV heeft het geld hard nodig, dat we willen besteden aan nieuwe korfbalballen en het jubileum. Via Muta, die ook voor de kleding zorgt,  is er een speciale actie om korfbalballen aan te  schaffen. Een mooi initiatief en een mooi doel om GKV in ieder geval van goed materiaal te voorzien.  Maar daar is veel geld voor nodig. Daarom krijgen de donateurs, als vanouds,  een update over de gang van zaken met een reminder voor diegenen, die nog niet betaald hebben. Ook zal Peter op Facebook dit artikel linken op de pagina "GKV oudjes", zodat de oudgedienden die daar lid van zijn op de hoogte worden gebracht en eventueel kunnen doneren. Hoe leuk zou het zijn om elkaar dan tijdens nieuwjaars- of jubileumreceptie weer te zien.
Er gaat ook geld naar het jubileum. Daar hebben we ook over gesproken. De bedoeling is, dat er flyers komen. Ook komt er een lijst met namen van mensen en instanties, die uitgenodigd moeten worden. De rest van de organisatie ligt in handen van de A.C. Wij verzorgen vanuit de archiefcommissie de tentoonstelling in de kantine. En voor die tijd moet het archief gescand zijn. Niet alleen de krantjes en jaarverslagen,  maar ook de foto's. Peter weet precies hoe het ervoor staat en informeert jullie hier periodiek apart over. Wil je alvast een kijkje nemen, ga dan op de website naar Vereniging - Historie - Archief.
Tot slot nog even gesproken over de JAV. Groot compliment mijnerzijds. Het zag er hartstikke goed en overzichtelijk uit.
Op zaterdag 12 december spreken we elkaar weer.  Tot dan en... vergeet de donatie niet!
 
NL 09 INGB 0000 203752 
t.n.v. Gymnasiasten Korfbal Vereniging te Den Haag
ovv uw naam

Openingstijden

Wegens corona zijn wij gesloten!

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 13:00 - 15:00
Zondag Gesloten

Binnenkort

Categorieën