Club van 50

Het korfbalseizoen staat weer voor de deur en de club van 50 gaat ook weer van start, want ook dit jaar heeft GKV jullie geld heel erg nodig.

Het afgelopen jaar is er al veel gerealiseerd. Buiten staan de picknicktafels, de korfballen kunnen netjes opgeruimd worden en de kantine krijgt zijn metamorfose. Dat is heel erg nodig, omdat GKV binnenkort 100 jaar bestaat. Dat wordt natuurlijk gevierd. Andere clubs en de pers worden ook uitgenodigd en de gasten moeten natuurlijk wel goed ontvangen worden. En daar is geld voor nodig, het geld van de club van 50. Het opknappen van de kantine staat tenslotte nog steeds bovenaan het prioriteitenlijstje. Verder moet er nog een tassenrek  komen (ook al een item, dat ik de afgelopen 55 jaar regelmatig voorbij zag komen!). Laten we dit dan eindelijk realiseren!!!

Dat kan door 50 euro te doneren en daardoor bij de club van 50 te komen. GKV heeft het geld zo hard nodig! Wat kunnen de donateurs verwachten : een hapje en een drankje aan het eind van het seizoen (was heel erg gezellig, de afgelopen keer) en we krijgen een reclamebord langs het veld. Onze namen staan erop vermeld en het ING-nummer waarop het geld gestort kan worden.

Iedere donateur, die afgelopen keer gedoneerd  heeft, krijgt van mij nog een persoonlijke mail. Maar het zou zo fijn zijn, als daar vanuit de club nog veel mensen bij zouden komen. GKV rekent in ieder geval op jullie allemaal.

Wij zien elkaar weer snel op het veld.
Namens GKV, bedankt.
Tot gauw,
Guus

NL 09 INGB 0000 203752
tnv Gymnasiasten Korfbal Vereniging te Den Haag
ovv je naam

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 17:30 - 20:30
Donderdag Gesloten
Vrijdag 17:30 - 20:30
Zaterdag 13:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Categorieën