Het nieuwe seizoen gaat van start!

Langzaam aan gaat het nieuwe seizoen van start

De schoolvakantie zit er bijna op. Ook bij onze club komt de vaste routine weer op gang. De ploegen en trainers/coaches + trainerspool zijn bekend. De trainingen worden weer op de traditionele woensdag- en vrijdagavond gegeven. Op zaterdag 5 september gaat de competitie ook weer van start. Hopelijk kunnen we het hele seizoen ongestoord wedstrijden spelen, zonder onderbreking(en) door corona. 

Veel verenigingen zijn inmiddels begonnen om via oefenduels het wedstrijdritme weer op te pakken. Daarnaast kunnen de spelers zo wennen aan de nieuwe spelregels die, overigens wat onverwacht, per 1 september worden ingevoerd. GKV heeft afgelopen zaterdag ook wat oefenwedstrijden gespeeld. De selectie speelde op ons veld een vierkamp tegen de 1e en 2e teams van Paal Centraal, Gemini en De Vinken. Ondanks het zeer wisselvallige weer met in de ochtend de nodige stortbuien was het mini-toernooi een succes. Gezien het enthousiasme van de spelers hebben we er weer veel zin in.   

Tijdens de vierkamp heeft GKV de samenwerking met trainer Michael Barendse met een jaar verlengd. Michael zal dit seizoen de selectie trainen, maar zijn aandacht eveneens op andere teams richten. Dat werd bekrachtigd via handtekeningen van de trainer, de TC en het bestuur onder het nieuwe contract. En daar waren niet alleen die drie heren blij mee…………

Een sportief jaar gewenst!

De voorzitter

 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Binnenkort

12   jun
07   jul

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 71 dagen

Categorieën