De Week van de Scheidsrechter

We hebben er nu twee competitieweekenden op zitten. Iedereen, spelers, trainers en publiek, is heel blij dat er weer gespeeld mag worden. Dat kan natuurlijk alleen maar indien er bij de duels scheidsrechters zijn om alles in goede banen te leiden.

Geschreven door Ralph von Franquemont op donderdag, 23 september 2021

Daar mogen we met z’n allen de scheidsrechters best dankbaar voor zijn. Het blijft immers een uitdaging om bij het fluiten iedereen te vriend te houden. Altijd zijn er wel beslissingen waar spelers of coach ongelukkig mee zijn. Dat geldt even zeer voor het publiek. De beste stuurlui staan altijd aan de wal, maar er is uiteindelijk maar een persoon die de beslissing moet nemen. En dat is, weet ik ook uit eigen ervaring van heel wat jaren terug, niet altijd even gemakkelijk. Het bestuur zegt dus: hulde aan de scheidsrechters. Aan de GKV-leden, die als vrijwilliger elke week een wedstrijd willen leiden, op ons eigen veld maar ook als KNKV-arbiter bij andere verenigingen. En uiteraard ook onze welgemeende dank aan de KNKV-scheidsrechters, die de wedstrijden van onze selectie te fluiten. Afgelopen zaterdag bleek maar weer eens dat het daarbij vaak om pittige duels gaat waarin veel van de arbiters wordt gevraagd.
Al die fluitisten moeten we dus koesteren. Ze staan echter elk jaar nog eens extra in de belangstelling, en wel tijdens de Week van de Scheidsrechter. Dit jaar is die van 25 september tot en met 3 oktober. Dus denk in die twee weekenden nog eens extra aan onze scheidsrechters.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

12   jun
07   jul

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 66 dagen

Categorieën