Vriendjes en vriendinnetjes ook welkom bij GKV!

Vanuit de overheid wordt sporten (zeker bij de jeugd) gestimuleerd, en wij willen daar als GKV zijnde graag aan meewerken. Iedereen is welkom om de rest van dit seizoen mee te komen trainen, ook als zij nog geen lid zijn. Vanaf dinsdag 2 juni is het daarom ook mogelijk voor vriendjes en vriendinnetjes om mee te doen aan de trainingen.

Geschreven door Suzanne Jehee op maandag, 01 juni 2020

Sinds een aantal weken wordt er eindelijk weer gekorfbald bij GKV. De jongste jeugd t/m 12 jaar mocht het spits afbijten en de oudere jeugd t/m 18 jaar volgde snel daarna. Inmiddels hebben ook de senioren de trainingen weer (aangepast) hervat. Heerlijk om het veld weer op te mogen en een balletje te schieten!

We zijn natuurlijk hartstikke blij dat dit weer kan, maar we zijn wel aan voorwaarden gebonden. Het corona-protocol dat is opgesteld om de trainingsavonden in goede banen te leiden, wordt prima opgevolgd. Meer informatie over het protocol en de bijbehorende maatregelen vind je via deze link: https://www.gkvdenhaag.nl/nieuws/bestuur/update-iedereen-mag-weer-trainen  

GKV wil, overeenkomstig de wens van de regering, de mogelijkheid bieden aan niet-leden om te komen sporten. Vanaf dinsdag 2 juni is het dan ook mogelijk voor vriendjes en vriendinnetjes om mee te doen aan de trainingen.
Ben je tussen de 3 en 18 jaar en wil je van die mogelijkheid gebruik maken, dan ben je 1 of 2 keer per week van harte welkom!

Het makkelijkste is om je aan te melden via je vriendje(s) of vriendinnetje(s). Zij geven jouw komst vervolgens door aan de trainer. Heb je nog geen vriendje of vriendinnetje bij GKV? Kom dan gezellig een keertje meedoen op onze trainingsavonden! Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact opnemen. 

Tot snel op GKV!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Binnenkort

12   jun
07   jul

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 72 dagen

Categorieën