27 oktober is de Algemene Ledenvergadering

Via dit artikel wilt het bestuur alle leden oproepen om woensdag 27 oktober a.s. van 19.30 tot 22.00 uur vrij te houden in de agenda. Dan is namelijk de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Ook deze keer belooft het weer een interessante ledenvergadering te worden.

Vorig jaar hebben we de ledenvergadering bij wijze van uitzondering schriftelijk gehouden. Deze keer willen we de ledenvergadering weer fysiek gaan doen. We verwachten ook dat dit probleemloos kan. Vaste onderwerpen van de ledenvergadering zijn:

  • Jaarverslag bestuur en commissies
  • Decharge van het bestuur
  • Verkiezing van het bestuur
  • Verkiezing van de commissies
  • Voorstellen van het bestuur
  • Voorstellen van leden

 

Uiterlijk twee weken voor de ALV ontvangen jullie per e-mail het JAARVERSLAG en eventuele bijlagen. We kunnen wel alvast verklappen dat het bestuur voornemend is om een MEERJARENPLAN te presenteren en aanpassingen wilt doen aan de STATUTEN en het HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Ook zal er gestemd moeten worden over de JUBILEUMKORTING die het bestuur heeft voorgesteld i.v.m. de bijzondere situatie rondom corona.

 

Alle leden van 15 jaar of ouder dienen bij de ledenvergadering aanwezig te zijn en uit gezinnen met leden jonger dan 15 jaar, één ouder. Als je een goede reden hebt dat je niet bij de ledenvergadering aanwezig kunt zijn, kan je je AFMELDEN door een mail te sturen naar secretaris@gkvdenhaag.nl. Wil je graag bij de vergadering aanwezig zijn, maar heb je bezwaren om te komen i.v.m. corona? Ook dan kan je een mail sturen naar de secretaris, zodat we op zoek kunnen gaan naar een oplossing.

 

Via deze weg willen we ook aan alle commissies vragen om uiterlijk 13 september hun jaarverslag aan te leveren bij de secretaris. Van alle commissieleden willen we graag weten of je herkiesbaar bent voor de commissie of niet. Zit je nog niet in een commissie, maar wil je je wel verkiesbaar stellen voor een commissie? Meld je dan aan via één van de bestuursleden.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

12   jun
07   jul

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 67 dagen

Categorieën