Een zonnige middag op het GKV-veld

Het lijkt eindelijk echt lenteweer te worden. Daarom was het tijd om weer eens op de Bezuidenhoutseweg te gaan kijken. 

Naast het mooie weer waren er twee redenen om naar GKV te gaan.

In de eerste plaats de training van de selectie. Die wordt nu bijna twee jaar door Michael Barendse verzorgd. We hebben besloten daar nog een seizoen aan vast te knopen. Dat is vastgelegd in een nieuwe trainersovereenkomst die Michael, Mathijs namens de TC en ik namens het bestuur zaterdag hebben ondertekend. 

Hopelijk kunnen er meer wedstrijden gespeeld worden dan we in het corona-tijdperk gezien hebben.

Een andere reden om een kijkje op ons veld te nemen was de spelletjesmiddag voor de jonge jeugd. Deze was eigenlijk gepland op 15 mei. De weersvoorspellingen waren die middag echter slecht. De AC heeft toen besloten om deze activiteit twee weken uit te stellen. Met het mooie weer van dit weekend was dat dus achteraf een goede beslissing. Wel is er die avond een geslaagde pubquiz geweest voor de oudere jeugd en de senioren.

Zaterdagmiddag hadden zich rond 13.00 uur een kleine 25 kinderen verzameld. Die werden in een aantal groepjes verdeeld. Onder (bege)leiding van enkele AC-leden werd een spelletjescircuit afgelegd met allerlei sportieve en denkopdrachten. De jeugd heeft zich prima geamuseerd, dus de AC-ers hadden eer van hun werk.          

Daarnaast was er ook genoeg te doen op het veld. Verschillende senioren vonden het zelfs na hun training leuk om nog wat te schieten. Een groepje junioren had voor een relaxter aanpak gekozen: als ‘hangjongeren’ gezellig met elkaar chillen. En ’s avonds hebben enkele senioren ook een paar uur op het veld gezeten met een hapje en een drankje.   

Kortom, een mooi GKV-weekend. Hopelijk blijft dat mooie weer een tijdje zo. 

Fijn dat er op het veld weer het nodige gedaan kan worden. Gelukkig is het coronavirus ook op de terugweg. Daarom heeft het kabinet vrijdagavond in de zoveelste persconferentie aangekondigd dat allerlei maatregelen op zaterdag 5 juni versoepeld gaan worden. Ook voor de sport heeft dat positieve gevolgen. Daarover binnenkort meer.    

 

Hopelijk tot snel,

Ralph

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Binnenkort

12   jun
07   jul

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 72 dagen

Categorieën