De Kangoeroeklup

Wil jij later misschien een échte korfballer worden of hou je gewoon van (bal)spelletjes? De Kangoeroeklup is bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Onder begeleiding gaan ze aan de slag om allemaal verschillende vaardigheden te leren en vooral....vriendjes en vriendinnetjes te maken!

Bij GKV staat plezier centraal en is ons doel om ervoor te zorgen dat uw kind een hele leuke tijd heeft bij onze vereniging. Met plezier als basis streven wij ernaar om een veilige omgeving te creëren waarin de kinderen zich kunnen ontwikkelen. De Kangoeroes leren gooien, vangen en mikken op de korf.

Bij deze Kangoeroeklup gaat het echter om meer dan alleen korfbal. Er zijn samenwerkspelletjes, tikspelletjes en nog veel meer spelletjes om de kinderen allemaal essentiële vaardigheden aan te leren. Zo leren ze onder meer omgaan met winst en verlies en het samenwerking met andere kinderen. Ook leren ze hoe ze samen kunnen spelen met kinderen die wat verder of juist wat minder ver zijn in hun ontwikkeling.

Lid worden van de Kangoeroeklup kost € 75 per jaar, maar met een Ooievaarspas GRATIS*. Je bent dan lid van onze vereniging en je krijgt een echt Kangoeroe-shirt.

Bent u nieuwsgierig of direct al overtuigd? Kom dan een keer sfeer proeven en kennismaken met de Kangoeroeklup! 

Kijk hier voor de trainingstijden.

 

* Als uw kind al een andere sport doet via de Ooievaarspas krijgt uw kind 50% korting. De Ooievaarspas moet wel gescand worden. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 17:30 - 20:30
Donderdag Gesloten
Vrijdag 17:30 - 20:30
Zaterdag 13:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Club van 50

16 Leden

/20 Leden

925,00

/ € 1 000,00

Deze actie loopt nog -24 dagen