Het jubileumjaar is geopend!

Gisteren was het dan zover: De opening van ons jubileumjaar! Het weer viel een beetje tegen, maar gelukkig kon dat de pret niet drukken! 

zondag, 12 september 2021

Nadat de thuiswedstrijden waren afgelopen, hield onze voorzitter Ralph een toespraak. Tijdens de toespraak werd uiteraard even stilgestaan bij de uitdagingen die we sinds maart 2020 hebben gekend; alle maatregelen en onzekerheden. Gelukkig kon er ook met een positieve blik vooruit gekeken worden.

Na de toespraak werd de jubileumvlag gehesen door aspiranten Steijn, Diemer en Romano (GKV C1). Het feest was geopend en de senioren haasten zich vol goede moed naar hun uitwedstrijden. De resultaten van deze wedstrijden laten we even buiten beschouwing. Alle aanwezigen konden genieten van zelfgebakken brownies van Vincent en Madelief (GKV D1). De popcorn- en suikerspinmachines werden aangezet en al snel was er op ons veld een zoete lucht te ruiken.

 

Onder leiding van Fransisca van Mymer konden de kids leren boogschieten. Niet alleen de kinderen, maar ook de pappa's vonden dit een leuke activiteit! Veel kinderen - en we zagen ook wat "oudere kinderen" - lieten zich versieren door Jenniree van Arts and Faces. We zagen diverse kunstwerken voorbij komen. Lichtpuntjes van Mariahoeve verzorgde een heuse Knutseltafel en een TikTok-battle. Kinderen konden zelfs prijsjes winnen en daarmee was de "kermis-feeling" compleet!

 

Op het kunstgrasveld werd Stuif's In Korfbal gespeeld met als scheidsrechter onze "oude rot in het vak" Kees de B. Iedereen die wilde kon meedoen. Ouders lieten zich overhalen om een balletje mee te spelen, net als de broertjes en zusjes. Met als gevolg veel rode, bezweette gezichtjes. Er werden zelfs korfbaltalenten gespot! Gelukkig viel het aantal blessures onder onze "senioren" reuze mee deze keer...Er waren niet eens pleisters nodig.

 

We kijken terug op een mooie dag die ons inziens nóg mooier had kunnen zijn als het weer had meegewerkt. Via deze weg willen we onze dank uitspreken naar alle personen die hebben geholpen met de organisatie van deze activiteit: bardiensten, ballonnen blazen, tafels sjouwen, opruimen...We hebben het met z'n allen gefixt! We hebben ook echt het gevoel dat het evenement redelijk corona-proof is geweest.

 

We kijken uit naar de volgende jubileumactiviteiten!

Alsjeblieft, een kadootje..!

Alle leden die wedstrijden spelen krijgen binnenkort een échte GKV-bidon!

Feliciteer GKV

Wil je GKV feliciteren? Stuur je tekst, foto of filmpje door via info@gkvdenhaag.nl of door een app te sturen naar 06 17 34 71 86.

Nieuw clubhuis

0 Stenen

2000 Stenen

€ 0,00

€ 100.000,00