Het GKV-jubileum in de herkansing

Door corona hebben we noodgedwongen allerlei activiteiten rondom ons 100-jarig bestaan moeten uitstellen. Gelukkig ziet het er nu allemaal een stuk beter uit. Alle maatregelen worden over een week afgeschaft; we gaan weer terug naar het oude normaal, tenzij je in een vliegtuig stapt. Daarmee is corona nog niet weg, maar met de normale hygiëneregels zou de pandemie onder controle moeten zijn.

Geschreven door Ralph von Franquemont op woensdag, 16 maart 2022

Dat biedt weer de mogelijkheid om plannen te maken voor de jubileumfestiviteiten.
Een week geleden heeft Guus al gemeld dat er op zaterdag 23 april een reünie/tentoonstelling georganiseerd wordt. Die dag is ook de start van de veldcompetitie, dus een mooie gelegenheid om elkaar weer op ons mooie veld te treffen.
Eigenlijk is dit een voorproefje van ons echte verjaardagsfeest. Dat gaat plaats vinden op zondag 3 juli. Dan hopen we ons jubileum met (oud-)GKV-ers en externe relaties te kunnen vieren. Vermoedelijk zal op die dag ook het traditionele 21-toernooi worden gehouden, dit maal als jubileumeditie.
Over de exacte invulling van die dag zullen we de komende tijd op de site berichten, dus houd dat goed in de gaten. Maar zet de datum alvast in jullie agenda, en waarschuw ook de oud-leden van onze vereniging via jullie netwerk.
Hopelijk kunnen we dit voorjaar weer ongestoord genieten van veel (sport)activiteiten.

Helaas is de ene crisis drie weken geleden vervangen door een nieuwe verschrikkelijke wereldramp, op ongeveer 2000 km. van ons land. Laten we hopen dat er ook snel een einde komt aan die vreselijke oorlog, die een eind maakte aan het rustige leven van miljoenen Oekraïners.  

 

 

Alsjeblieft, een kadootje..!

Alle leden die wedstrijden spelen krijgen binnenkort een échte GKV-bidon!

Feliciteer GKV

Wil je GKV feliciteren? Stuur je tekst, foto of filmpje door via info@gkvdenhaag.nl of door een app te sturen naar 06 17 34 71 86.

Nieuw clubhuis

0 Stenen

2000 Stenen

€ 0,00

€ 100.000,00