Haagse Korfbal Historie deel 3

Ondanks de coronacrisis wordt hard gewerkt aan de realisering van het derde boek over de Haagse Korfbal Historie.

Geschreven door Rob Blokpoel op dinsdag, 22 september 2020

Wij streven er naar om eind oktober uit te gaan geven. Ook dit jaar doen wij een beroep op uw financiële bijdrage aan de totstandkoming. Bijgaand de mogelijkheden.|
Donateurs en verenigingen krijgen een vermelding in het boek. Als u hier gebruik van maakt graag deze e-mail beantwoorden of bijgaand antwoordformulier invullen en retourneren.
Voor degenen die het derde boek voor een speciale prijs willen bestellen (€ 15 i.p.v. € 19,95) kunnen het boek via bijgaand bestelformulier reserveren. Wel voor 1 oktober 2020 insturen!. Datzelfde geldt voor verenigingen en donateurs.

Bij voorbaat dank voor uw voorinschrijving of donatie.

Overigens heeft de organisatie van de Haagse Korfbaldagen besloten de 35e editie van de Haagse Korfbaldagen dit jaar (begin november) niet door te laten gaan.
Het risico bij de vele wedstrijden van corona-besmettingen voor de deelnemers is voor de organisatie de hoofdreden. Ook de eisen die aan ons als organisatie worden gesteld, mede gezien de laatste ontwikkelingen in de coronacrisis, maken het voor ons onmogelijk en onwenselijk om een toernooi te organiseren dat net als elk jaar een feestje moet zijn voor sporters en publiek. Vooral het grote aantal wedstrijden in de Sportcampus Zuiderpark brengt grote organisatorische problemen met zich mee. Denk aan registratie en gezondheidsverklaringen van alle deelnemers en begeleiders (en toeschouwers), geen gebruik kleedkamers, teams die niet spelen worden als toeschouwer gezien (maximaal 100), overal inzet medewerkers en beveiligers om te controleren... los nog van het risico op boetes bij overtreding. Als we geen toeschouwers toelaten, wat te doen met de ouders, begeleiders, die de jeugd komen brengen. Naar huis sturen? Ook in andere hallen is de 1,5-meterregel vaak heel moeilijk te handhaven. Het gaat om 80 wedstrijden in 7 verschillende sporthallen in de regio, met bijna 800 deelnemers (senioren en jeugd) gedurende 10 dagen. Ook wanneer geen publiek wordt toegelaten blijft het een groot risico om te handhaven. Daarbij wil en kan de organisatie geen garantie geven dat er geen besmettingen optreden. We moeten voorzichtig blijven.
De organisatie gaat er van uit dat we volgend jaar in gezondheid dit evenement weer kunnen organiseren.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 93 dagen

Uitslagen

Er zijn momenteel geen uitslagen

Programma

Er is geen programma bekend